HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

A kiválasztott termékek kosárba helyezése után, a megrendelés véglegesítése és a pénztár oldal előtt kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb szállítási módot.

A / Házhozszállítás a megrendeléskor megadott címre a GLS futárszolgálat segítségével. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A csomag várható érkezéséről a GLS küld értesítést. A csomag útja egy linken keresztül követhető, a kézbesítés időpontja 1 alkalommal módosítható. A futár munkanapon 9 - 16 óra között várható. A házhozszállítás díja belföldön 1500 Ft, melyet a megrendelés leadásakor számítunk fel. Utánvétes rendelésre jelenleg nincs lehetőség. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

A termékek házhozszállítását a szállítási szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

B / Személyes átvétel budakeszi Csomagpontunkon. Ingyenes. Előre egyeztetett időpontban. Itt a már előzetesen kifizetett termékek átvételére van lehetőség a rendelést követő munkanaptól. Személyes átvételi igény esetén, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a megrendelés leadását követő 24 órán belül! Kérünk, hogy a megrendelést követő 3 munkanapon belül vedd át a csomagod. Írd meg az info@atablas.hu címre, hogy Neked mikor alkalmas a csomag átvétele. Többnyire hétköznapokon, munkaidőben tudjuk átadni a pakkod.
Telefonos egyeztetés: 06 20 221 0020, kérlek vedd figyelembe, hogy munka közben nem mindig tudom felvenni a telefont.
Cím: 2092, Budakeszi (Nagyszénászug), Viktória utca 56. Budakeszi központtól 10 perc autóval.

További információk

Webshopunk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon. Postafiók címre nem áll módunkban szállítani. Bár mindent megteszünk, hogy megrendelésed a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni.

Ha további kérdésed van, írj nekünk! info@atablas.hu

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el